Új hozzászólás Aktív témák

  • #08205312

    törölt tag

    válasz Vangelis #43204 üzenetére

    Akkor én is megosztom a sztorim:

    14 éve vodás vagyok. A páromnak 2006-ban vettem ajándékba egy telefont SIM-mel, utóbbit azóta használja.
    Pár hete jött a szolgáltatótól az adategyeztetésre felkérő SMS. Mondom páromnak, menjen és írassa a nevére a számot. De valahogy éreztem azt, hogy nem fog ez díjmentesen menni....Azt tanácsoltam, ha kérdeznék kinek a nevén van, mondja, hogy "volt férje" akivel semmilyen kapcsolatot nem tart. Közlik vele, hogy mindenképpen kell a lemondó nyilatkozat és 2600 Ft-ba fog kerülni a névátírás. Felkészítettem előre: kérdezze meg, hogy a vodánál van-e tulajdonjog tisztázás (mint a telenor/telekomnál) amivel díjmentesen saját nevére veheti a számot. A válasz nemleges volt.

    Csak nekem tűnik úgy, hogy ezzel a tulajdonjog tisztázási rendelettel is hasznot remél a vodafone.

    Ezt követően elhordoztam a számom a telekomhoz, majd 3 nap múlva díjmentesen átírtuk az új szolgáltatónál a tulajdoni jogot.

    A dolog pikantériája, hogy vittem még egy vodás számot, és ha az én számomról is lemegy az egyenleg azt is vinni fogom.
    Indok:
    - vodafone 1400 Ft / 1GB (1,4 Ft/MB) amit ha nem használsz el, 30 nap múlva extra nyereségként benyelnek (az más dolog, hogy engem ezzel megkárosítanak...) Kérem a majd itt megjelenő és tanácsot adó éppen szolgálatos vodafone megmondóembert, hogy ne ajánljon 500 MB-ot, mert mi van ha 700-az használok havonta.
    - telekom 4000 Ft / 4GB (1 Ft/MB) és nincs 30 nap utáni lenyúlás.

    Hordozás előtt levelet írtama vodafone-nak, amiben kérdeztem őket, terveznek-e a maraton-hoz hasonló netes csomagot bevezetni. Választ nem kaptam. Amíg ők reagálnak, addig én lépek.
    Nincsenek illúzióim, a piros köd felszállt az agyamról.

Új hozzászólás Aktív témák