Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz copin #4404 üzenetére

    Én is utálom a kötöttségeket :K

    Mindemellett tudom, hogy a közeljövőben nem fogok váltani, mivel az egyik előfizum a Voda fennállása óta megvan a családban, négyünknek van, együtt olcsó, szóval marad még egypár évig.
    A másik céges előfizu, ott megint nincs problémám a kötöttségekkel.

    Mindemellett viszont az egyik esetben 18Ft a percdíj, a másik esetben 13-28Ft között van (értelemszerűen a drágább számoknál a másik telefont használom), emellett mindkettőnél ingyen sms-ek, összesen 100db, a havidíjak teljes egészében lebeszélhetőek, mindkettőnél egyes emberkupacot ingyen hívok és másodperc alapúak. Ja igen, és kedvezményesebb árra vagyok jogosult. (A két előfizu átlagos havi költsége együttesen 6.000Ft körül van 10-12 óra kimenő hívással - persze a Pannonossal úgy 8.000 embert hívok ingyen :D ) Ilyen kondíciók mellett már nem olyan zavaróak a kötöttségek.

    Amit viszont sokan nem használnak ki, hogy mindhárom szolgáltatónál lehet ilyen és hasonló csomagokat választani, csak át kell bújni alaposan a lehetőségeket. Egy-egy ilyen fórumon mindig lehet találni bennfentest, (itt Gebrielt) aki tud tanácsot adni.

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák