Új hozzászólás Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    válasz radio100jozs #49697 üzenetére

    Sziasztok!

    Tudom, hogy egy júliusi bejegyzésre válaszolok, de a Voda kamuzik.
    Ugyanis én is hasonlóan jártam a mai napon az emelt díjas SMS szolgáltatások tiltásával. Tiltottam weben, majd megjött az sms tőlük, hogy tiltották. 3 perc múlva küldtem egy emelt díjas SMS-t próbából, jött is a válasz a vodától, hogy erről a számról tiltott az emelt díjas szolgáltatás, de az összeget levonta a kártyámról.
    1270 csaj hablatyol mindent, hogy csak a hanghívást tiltottam, de az sms-t nem. Mondtam neki, hogy a weben nem ez szerepel, hanem hang+sms. Akkor viszont előbb küldtem az sms-t és csak utána tiltottam, mondom nem, mert megvan a visszaigazoló sms mindkét dologról.
    Erre felajánlotta, hogy 1db sms árát visszafizeti nekem azonnal, de nem kértem. Mondtam neki, hogy rosszul működik a rendszerük, mert a nyakamat rá, hogy ha most küldenék sms-t szintén levonná az összeget. Azt mondta nem, mert már tiltva van a szolgáltatás. Mondtam neki, hogy maradjon vonalban kipróbáljuk azonnal. Elküldtem még1x és bingó! Még1x levonta természetesen az összeget a tiltó sms érkezése után.
    Erre már Ő is mondta, hogy hibásan működik valószínűleg (szerintem tudnak is róla).
    A címzett biztosan nem kapja meg az összeget, kérdés, hogy hová tűnik az így levett összeg?
    Felvett egy hibajegyet és keresni fognak. Ha a rendszerük tényleg így működik akkor hány emberkétől nyúltak már le egy halom pénzt így? NMHH mit szólna ehhez vajon?

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Új hozzászólás Aktív témák