Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Hát ezt a tarifaemelést én is beszívtam.. csodálkoztam hogy mikor már 300 alatt vagyok hamarabb elfogy mint szokott, aztán felballagtam a honlapra ahol csodálkozva láttam én is hogy a 18ft-s sms-em már nem annyi...
    Az uj tarifacsomagok meg olyanok, hogy jó is meg nem is :U
    Egy percdíjat akarsz mindenfele, neszeneked 39ft de akkor az sms is annyi, olcsó sms-t akarsz? akkor szívj azzal hogy a percdíjad ugyan kevés, de más hálózatba sms/perc is 49, vagy küldj mindenhova 19-ért sms-t, de akkor a csúcsidőd(7-20ig) 49ft-s percdíj.. szóval válassz ha tudsz. Nekem a jutalomkártyám is csak hever mert nemtudom melyiket válasszam.
    Ami viszont tetszik ezekben az uj csomagokban, a melléjük rendelhető plussz dolgok:
    hétvégi 500perc, öt szám féláron, kedvenc szám ingyen havi 1000-1000ft-ért. Igaz csak voda hálózatba, de ugyis sok a vodás ismerősöm.

    Egyébként azt nem tudja valaki, hogy most hogy már nem lehet a régi csomagokra válltani, abban az esetben mi a helyzet, hogy én most joker pluszba vagyok ami két nap mulva lejár, mert nincs pénz a meghosszabításra éppen a kártyámon, és eddig ugye akkor joker-ra tettek vissza. Most is arra fognak, vagy valamelyik ujra?

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák