Új hozzászólás Aktív témák

  • csuf

    tag

    válasz Gebriel #53591 üzenetére

    Üdv!

    Amikor előfizetést váltottunk Red M-ről amikor az új Red csomagok megjelentek, akkor külön felhívták a figyelmünket arra a szerződéskötéskor (többször is), hogy Red Live esetén 480p, Red Live+ esetén 720p, Red Infinity esetén 1080p a korlátozás, ha más felbontásban néznéd lehetséges, de akkor az adatforgalom is fogy. Akkoriban - ami nem túl rég volt - a gyakorlati tapasztalat is ezt mutatta, rengeteg panasz volt a hamar elfogyó adatkeretek miatt, mert senki nem olvasta el az apró betűs részt.
    Most ezt írja a honlap a nekem is élő Red Live-ra:
    "Videó felbontás
    Az EU Video Passban az Előfizető kérésére a videó tartalmakat 480p (SD) felbontásban tesszük elérhetővé. A mobilra optimalizálás igénylésére és lemondására a szerződéskötés során, illetve üzleteinkben, vagy a 1270-en van lehetőség."
    Arra viszont senki nem tér ki hogy ha kérném a felbontási korlátozás - optimalizálás lemondását akkor fizetőssé válik-e az adatforgalom avagy sem... Lehet azóta ez változott, nincs kizárva. Javaslom aki konkrét választ szeretne hívja fel az ügyfélszolgálatot - 1270 :-)
    Tudom a saját adatkeretem terhére próbálkozhatnék hogy megbizonyosodhassam, de nem teszem, annyira nem érdekel, nekem mobilon a 480p is megfelel.

    Üdv: csuf

Új hozzászólás Aktív témák