Új hozzászólás Aktív témák

  • MadMancs

    veterán

    Sziasztok. Lehet nem érdekel senkit, de leírom a fejleményeket a térerővel kapcsolatban. Na végre történt fejlemény ( a cég is ahol dolgozom tett bejelentést), azért tűnt el a 3G bent a gyárban (vagyis csökkent jelentősen a legedettség, kint van -100db körüli értékkel) mert halózatoptimalicázió történt a térségben ami frekvenciamódosításokkal járt, az eddigi 900Mhz 3G megszűnt, csak 2100Mhz elérhető el, helyette van 900Mhz GSM. Az eddigi B20 4G helyett lett B3 ( ez mondjuk nem oszt nem szoroz, bent eddig se volt, most sincs). Viszont a GSM se szupi, mert lettek bent olyan helyek ahol 0, semmi sincs.
    Csökkentett termeléssel dolgozunk mi is és a környező gyárak is ezért összevont járatok miatt olyan helyeken járok busszal ahol eddig nem. Meglepve tapasztaltam hogy 2020 ban létezik olyan település (név szerint Balinka) ahol kültéren a falu főutcáján végig 0 térerő, csak segélyhívás.
    Végülis az optimalizáció sikerült. Rengeteg ember nem terheli a hálózatot. :DDD
    Egyébként kivizsgálják az ügyet, amíg a jelenlegi helyzet fennál 35% os havidíj kedvezményt ajánlottak fel.

    Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

Új hozzászólás Aktív témák