Új hozzászólás Aktív témák

  • Onderon

    senior tag

    Volt UPC mostmár Vodafon Otthoni előfizetőként gondoltam ránézek milyen csomag-lehetőségek vannak, milyen kedvezményeket tudnék összelapátolni, hátha megérné váltanom a T. mobil előfizetésemet Vodafone-ra. Rátaláltam a flotta előfizetésekre is, flottakódot felhasználva már ott tartottam, hogy csak a megrendelés gombra kellene rákattintanom, de gondoltam azért felhívom a 1401-et, nehogy később derüljön ki, hogy ez nem ennyire egyszerű. Meglepően hamar kapcsolt a rendszer egy hölgyet, akinek sajnos már a beszédstílusából egyértelmű volt, hogy itt bajok lesznek. Az, hogy folyamatosan "aha"-val meg "mhm"-mel reagál a mondandómra már eleve megheletősen visszataszító volt, folyamatosan félbeszakított és kioktató hangnemben kérdezett vissza, "dee eezt Ön hool olvaastaaa, ezt az információót?". Válaszoltam, hogy az interneten egészen könnyedén megtalálhatóak ezek a flotta szórólapok flottakódokkal és hogy pont emiatt telefonáltam, hogy érdeklődjek, ez valóban ennyire egyszerű e. Itt tájékoztatott a hölgy hogy "dehát ehhez kell egy flottaa igazoláás". Elmondtam erre, hogy a megrendeléskor a flottakóddal belépve a rendszer nem kért tőlem semmilyen igazolást, éppen ezért telefonáltam hogy ez így akkor rendben lenne e. Erre a hölgy közölte, hogy "dehát ezt nem a mi honlapunkon töltötte ki akkooor", itt kértem, hogy fejezzük be beszélgetést, mert ennek semmi értelme, ha neki fogalma sincsen, akkor felesleges folytatni a társalgást, elköszöntem és letettem a telefont.

    Sosem voltam flottás, nem tudom egészen pontosan hogyan működik. Elfogadom, hogy a tudatlanságomból és figyelmetlenségemből adódóan én hibáztam volna, ha leadom a flotta előfizetés megrendelését, mert valóban kell hozzá igazolás. Ezt azonban a rendszer nem kérte tőlem sehol és nem is figyelmeztetett rá.

    Ellenben ez a telefonbeszélgetés meggyőzött arról, hogy eszem ágában sincsen ilyen nevetséges szintű társasághoz csatlakozni, jó nekem a T. Sőt ezekután ha tehetném az otthoni csomagot is átvinném hozzájuk, de sajnos az utcánkban nincsen kiépítve az optikai hálózat (belváros közepe) így kizárólag az ex-UPC/Vodafone van, mint lehetőség. Remélhetőleg ez mihamarabb megváltozik.

Új hozzászólás Aktív témák