Új hozzászólás Aktív témák

  • DevKiller

    senior tag

    válasz #72445440 #59967 üzenetére

    A lefedettségem 4G-n a legjobb, 3G nem létezik, 2G az van, elméletileg valamivel stabilabb mint a 4G. (természetesen a 4G a legjobb az max 2 csík beltéren de általában 1 csík, és -110 től -120 dBm. ig) Ettől független, ha csak használaton kívül nézem a telómat, mindig 4G-n van, híváskor meg valamikor mindig levált. Gondolkoztam már azon, hogy a cella túlterheltsége, csomóan megcáfolták, hogy arra összpontosít a torony. DIGI-vel nem szoktam szenvedni, mindig 4G-n indulok ki, azon is maradok. Másik slotban van a kártya, de ugyanabban a telefonban. Nálam is magától jelent meg a VoLTE a vodával, nem kértem és stb, csak a VoLTE kapcsolót bekapcsolva hagytam... Bár mondjuk való igaz, hogy így legalább kimennnek a hívásaim... 3G-nél rengetegszer megszakadt.
    Nem tudom mivan, de előbb utóbb úgy is lényegtelen mert miest a DIGI-t választom elsődlegesnek a voda megy only 2G-be, és akkor nem lesz problémám.
    Csak azért szomorú, hogy egy ekkora cég szivat. Családon belül mindenki szív, de ők még nem a VoLTE-vel, hanem a 3G leváltással. Szóval mind1 a technológia 2G-re esünk, és ott is maradunk.
    A Telekom közel ugyanilyen jelszinteket produkál 4G-n, de ott nem vált le, bármondjuk ki is jelenteném, hogy nincs hova. 3G 2100 tehát az felejtős, 2G-n gyengébb a térerő.
    De ott még sem dobálgat, hanem jó a hangminőség... Akár hányszor járom körbe a dolgot, mindig csak a VoLTE technológiája rossz a vodának.
    4G sebességet hagyjuk is, ki sem mérem azért már morgolódtam eleget, mostmár elengedtem ilyen téren őket, csak legalább telefonálni tudjak, viszonylag vállalható minőségben, ha már a jövő izgalmas.

    [ Szerkesztve ]

    HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

Új hozzászólás Aktív témák