Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz Boond #69636 üzenetére

    Sikerült megérteni a mondandóm lényegét :) De majd mindjárt ránézek Kelebiára, hogy ott mennyi pénzt basztak el hasonló módszerekkel. Mennyiből jönne ki az út szerinted? Csak hogy tudjam mennyi elbúbolt EU-s pénzt keressek a környéken :)

    De ha már belementél a finanszírozás részleteibe: szerinted mennyi szabályt kellett meghajlítani, hogy a kerékpár úttól 5km távolságra a semmi közepén eladják ezt a "fejlesztést" mint kapcsolódó projekt? Esetleg elég lett-e volna ez a 200 milla, hogy abból a szar kisforgalmú útból ami teljesen egyértelműen redundáns, éppenséggel kerékpár utat alakítsanak ki a két település között? Ezt az egészet azzal megvédeni, hogy "erre volt allokálva" számomra teljesen elfogadhatatlan...

    rin33:

    Határ mentén szigorú szabályok vonatkoznak arra, hogy az átsugárzást minimális szinten kell tartani. Senki nem lövöldözhet át a szomszédos országokba. Ha ehhez hozzávesszük az állomások szub-optimális helyzetét is, akkor könnyű megérteni, hogy két határmenti kistelepülés között simán előfordulhatnak lyukak. Ez megint csak minden szolgáltatóra igaz.

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák