Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz dchard #70583 üzenetére

    Leírtam csupán a tapasztalataimat.
    Érdekesnek találom, hogy a voda nem tudott segíteni, a SIM kártya cseréjén kívül.

    Az APN variálást a fórumról tudtam meg, hogy egyáltalán van ilyen lehetőség. (internet... helyett standardnet...)

    Ahogy írtam, önmagában a régi SIM-nél (ha jól emlékszem, ott is megpróbáltam az APN átírást, még a Poco F1-nél is, de) nem hozott megoldást, a kettő együtt azonban igen.

    Ráadásul a Realme GT 5G-n továbbra is csak az automatán bekapcsolt MVNO típusa IMSI, MVNO értéke 21670xx2xxx -vel tudok egyáltalán APN-t használni! Ha kitörlöm, eltűnik az APN!!! Ráadásul a vodánál vásárolt Samsung S21 Ultrában és a külsős Poco F1-emben nem emlékszem, hogy ott lett volna valami az MVNO-nál. Elvileg ugye az lenne a normális, hiszen iitt a voda fórumban már írtátok, hogy az MVNO az a virtuális szolgáltató/-ás.
    A Realme GT 5G csopiban is kérdeztem, de nem kaptam választ, hogy nekik hogyan néz ki a vodafone-os APN beállítás.

    Így, hogy 3 készülékben is próbálva volt a dolog, maradok a SIM kártya csere és az APN átírásának együttes "hatásának" köszönhető szolgáltatás javulás-ba vetett hitnél...:))Főleg, hogy a feleségem Yetteles kártyáját próbálva, meg sem kellett néznem az APN beállítást, mert MŰKÖDÖTT, "magától" mindhárom készülékben.

    Komolyra fordítva a szót, nem tudom mitől javult meg, a lényeg számomra, hogy csak ezután a két dolog után működik, s egy fél éves 'nyázást adtam át a múltnak!

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák