Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz azbest #7211 üzenetére

    nos, az előbb felhívtak az ügyfélszolgálattól és szerintuk júli 3-án volt egy 26 perces kimenő hívásom. A poén az, hogy (a telefon híváslistája szerint) aznap csak egy bejövő hívásom volt (megcsörgettek).

    Azt sajnos nem árulhatják el, hogy melyik számot hívtam a rendszer szerint. De augusztusban (vagy aug 31 után, jobban kellett volna figyelnem) kérhetek erről hívásrészletező papírt, amin rajta lesz. Ez a papír ingyenes, ahogy kérdésemre mondta a srác.

    Ezt a 1270-en kérhetem majd, ahol az automata kéri a nyilatkozatomat arról, hogy tájékoztattam azokat, akik a (nevemen lévő simkártyás nevemen lévő) telefonról hívást bonyolítottak, hogy meg fogom látni kit hívtak. :W

    őőő lehet kicsit pontatlanul idézem, lehet nekem is rögzíteni kellett volna valahogy a hívást. Egyébként korrektül és udvariasan beszélt az ügyfélszolgálatos.

    Az azért csak feltűnt volna, ha valaki kiveszi a simkártyát és az én számlámra beszél 26 percig, ráadásul úgy, hogy közben épp költöztem egyik szobából a szomszéd szobába (koli) így folyamatosan lesfel mászkáltam. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák