Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz mukibuci #8431 üzenetére

    "Érdekes hozzáállásod van neked is, szerintem a másodperc alapú számlázás 1 percnél hosszabb beszélgetésnél is jobb, mondjuk 1perc 12 másodperces beszélgetésnél. Ha mindig kereken 1 percet beszélsz, akkor igazad van "

    Azt hiszem az a csomag, amit ajánlani akartak, 33ft-os percdíjú volt. Na, akkor egy kis matek: 1 perc 12 mp= 33+(33/5,). Ez azt jelenti, hogy durván 40ft-ba kerül. Namost ennyi pénzért 2 perc is bőven kijönne más csomagban. Ha pedig hosszabb beszélgetéseket veszünk alapul, sokkal nagyobb a differencia. 10 perc=330ft. Ez lehetne 200 is. Ez lenne az a baromi jó csomag? Oké, ha 60 mp alatt beszélsz 5ször, akkor megéri, mert 33ft lesz, 100ft helyett. De egy normális ember mire megy egy mp alapú számlázással, ha 33ft a percdíj? Az utolsó percnél nem kell teljes percet fizetni. Csak kérdés, kinek hány van az utolsó előtt. És ezzel akartak marasztalni, hogy írjak alá újabb 2 évet. Mi ez, ha nem átbaszás? Szó nincs itt kerek percekről. Ha beszélek 2 percet és 10mp-et, akkor lehet, hogy 3 percet fizetek, csak lehet, hogy nem 33, hanem 20ft-os percdíjjal.

    Engem nem izgat, ki hány forintért vesz telefont. Eddig voltak készülékakciók, most nincsenek. A jó ügyfeleket meg kéne becsülni, mert ilyen árakkal mindenkit elriasztanak. Amúgy meg, nehogy azt mondd már, hogy a vodának nem érné meg fillerekért adni akár egy prémium kategóriás telefont, ha valaki ott hagyna havonta egy szűk 20-ast. Más kérdés, hogy vszeg ezzel be is fürödtek sokszor, de hát erre jó a kaució. :D

    A külföldi összehasonlításnak valóban nincs értelme, ezzel egyetértek. De én ilyet sose tettem, mégis mindenre volt valami válaszod. :)

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák