Új hozzászólás Aktív témák

  • könnygázóra

    tag

    válasz GGGBR #8466 üzenetére

    Ezt sem én írtam.... a terminal.hu-ról hoztam az idézetet (utólagos engedelmével
    a beírónak)

    [I]Alpevetően két dolgot nem értek:

    1. Hogy jön a Vodafone ahhoz, hogy tiniknek, iskolásoknak, hegymászóknak, a hegyekben mountain bike-al túrázó egyéneknek szóló mobiltelefont (lásd pl. Nokia 2680, 2630, 3120, Samsung B2100) ÜZLETI mobiltelefonként tűntetik fel a honlapjukon??? Ráadásul nem akármilyen üzleti telefonként, hanem KIEMELT ÜZLETI mobiltelefonként. Megnézem szívesen azt az üzletembert, aki a Blackberry-t vagy a Nokia E71-est lecseréli egy Nokia 2680-asra, vagy egy Samsung B2100-ra.

    Szoval a Samsung B2100 és Nokia 2680 a Vodafone szerint eladható KIEMELT ÜZLETI mobiltelefonként. Idióta, barom állat, aki ezt kitalálta!!!

    2. Miért van az, hogy a hazai T-nél, de a külföldi Vodafone szolgáltatóknál (pl. UK, Németország, Ausztria) egyrészt nagyobb a készülékválaszték, másrészt előbb jelennek meg a készülékek? Miért nem kapható a magyar Vodafone-nál pl. Samsung Jet S8000, Blackberry 8900 Curve, Sony Ericsson W995, stb.? Ezek olyan készülékek, amelyek a hazai T-nél, illetve sok országban a Vodánál már hónapok óta kaphatóak. Itthon miért kell minden készülékre k..a sokat várni, illetve miért van az, hogy a választék többnyire egy nagy rakás s-z-a-r-t nem ér???

    Látom, hogy itt vannak olyan fórumozók is, akik a Vodánál dolgoznak. Ők tudnak arra választ adni, hogy a Voda beszerzési osztályán mi nem működik, iletve miért van az, hogy munkanélküliként, panelproliként, tiniként, főiskolásként sok készülék közül tudok választani, de az igényes készülékek választéka = a nullával? Viccesnek tartom azt is, hogy a Voda büsuzkén prezentálja 2-3 hete a Blackberry Storm készüléket a repertoárjában, amely készülék

    - a világon mindenhol már 2008. október/november óta, tehát 1 éve kapható, és
    - nem nem éppen egy sikertörténete a BB-nek. Sokan szidják, mint a bokrot[/I].

    Két féle embert ismerek: aki túrja az orrát és aki ezt tagadja.

Új hozzászólás Aktív témák