Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz könnygázóra #9878 üzenetére

    A Hero nem azért ér 100 ezret, mert GPS van benne, hanem mert egy előremutató oprendszer és kezelőfelület van rajta. Apámnak 5800-ja van, "papíron" mindent tud, amit csak kell egy telefonnak, csak épp akkor változik ez a helyzet, mikor készbe veszem. :) A rezisztiv kijelző, a túlbonyolított menürendszer, fölösleges és átláthatatlan funkciók sokasága mind mind a felhasználói élmény rovására megy. Rég nem a GPS-ről meg megapixelekről van itt szó.

    kaller1!

    Azért nem egy rossz dolog egy navis teló. Egyrészt nem törik fel a kocsid, másrészt használhatod gyalogos navigációként, harmadrészt akkor is veled van, ha más autójával mész, vagy fene tudja. Oké, lassan mindenkinek lesz navija, szal egy autóban utazva már ezzel nem is lehet gond, de nyaraláskor se lehet rossz, ha nem kocsival vagy, és egyszerűen kíváncsi vagy POI-kra, stb.

    Amúgy egy átlagfelhasználó számára szerintem a legfontosabb szempont egy navi értékelésekor a térképlefedettség és hogy mennyire pontos navigálás közben. Ha ez a kettő megvan, elvisz A-ból B-be. Ha ez megvan, akkor máris jó egy navi. :) Nekem pl. tökéletes az N95-ön a garmin xt. Csak emiatt tartottam meg. :) Nem kell 10 colos kijelző, meg minden vacak. Nagyjából tudjam, merre járok, az utat kell nézni, nem a navit, néha odanézek, annyi. Szerintem egy telefon is tökéletes erre, elvégre ez nem szórakozás, hanem navigálás. Nem az élvezeti érték a lényege. Persze attól is függ, milyen gyakran vezet az ember, vagy ez a mindennapos munkájához kell-e. Úgyhogy nem mondanám, hogy egy mobilos navi nem jó, mert majdnem mindent tud, amit a többi, csak kisebb.

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák