Új hozzászólás Aktív témák

  • hevepapa

    senior tag

    válasz Reggie0 #60837 üzenetére

    "Azzal egyutt ervenyes amit mondtam: jol latjak, jobb a szennyezest mashova tenni. A problemat nem oldja meg, de legalabb nem kapsz tudorakot/tagulatot."
    Erről beszélek! Ez az probléma fő oka. Mindenki lesz.rja a másik életkörülményeit, csak neki legyen jó.
    Addig jobb amíg a te szennyezésed mást "boldogít"?
    De ha valamiért te kerülsz a rossz oldalra akkor nem hiszem hogy felhőtlenné válik a mosolyod amikor a müncheni jó levegőt biztosító elektromos autó elhasznált aksiját a kerted végében megépített üzemben dolgozzák fel újra. A debreceniek se hitték el sokáig, hogy pont hozzájuk kerül pár aksigyár.

    A fa/vegyes/szén fűtés érdekes kérdés. Nem vitás, hogy több a káros anyag kibocsájátása mint egy norvég panelnek. De hidd el: akik így fűtenek 99%-ban nem azért teszik ezt mert gonoszul ki akarnak szúrni a könyezetükkel, hanem mert nincs pár milliójuk egy komplett fűtéskorszerűsítésre. Valahol ez ördögi kör, mert ezek a fűtési módok ráadásul éves szinten sokkal drágábbbak is mint a gázfűtés.
    Mellékszál, de én is laktam olyan házban ahol csak cserépkályhával lehetett fűteni fval és szénnel. Mit nem adtam volna egy (ma már elavultnak számító) konvektoros gázfűtésért... Csak hát... money, money, money.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák