Új hozzászólás Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    Elfogult rajongó gyűjtőként nekem kötelező a Master Editionnal együtt. Másrészt nekem a játék folytathatósága TV-n nélkül abszolút igény, remélem, hogy siker lesz.

    Egy nagy játékos barátom véleményét idézem: "Csod lesz sajnos" "Komolyan nem ertem a Nintendot,...? A 90' es 2e evekben lehetett az arral szemben menni (bar a gamecube mar csod volt) de most mar nagyon nem. Ez a switch egy vicc." Szép gyűjteménye van konzolokból. a N-t is szereti, tőle vettem wii U-mat is (van még neki bontatlan).

    Máshonnan 6 ok, amiért elégedetlenek:
    1. Online multiplayer fizetős (beleértve: the exact worst implementation possible. They’ll offer subscribers a free NES or SNES game every month. The free game changes every month. No, you can’t keep it once the month has passed. It’s a free rental for a month and Nintendo gets to decide what you rent.) - ez engem is kiakaszt egy cseppet.
    2. Nincs elég nyitó cím, hogy megérje az árát
    3. A kiegészítők nagyon drágák - ezzel együtt megveszem a Pro Controllert is (amíg van, ill. lesz).
    4. Joy-Con HD Rumble csak egy wii utánzat
    5. Hozzáadott játék nélkül dobják piacra - hátha lesz bundle még addig...
    6. A 300-as ár túl sok, a versenytársak többet ajánlanak ennyiért.

    Sajnos tényleg van egy olyan érzésem, hogy nincs új ötlet, a régi, bevált dolgokkal akarják megtartani (biztos, ami biztos) a rajongókat - de lassan kihalunk, újak meg nem lesznek annyian... Remélem tévedek.

    Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák