Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz 30z.Samu #15000 üzenetére

    Az üzemidő csak rosszabb lesz idővel. A telefonok/tabletek esetében javasolják azt, hogy 20-80% között tartsd az akksit, azaz soha ne töltsd fel teljesen és soha ne merüljön le teljesen. Ezzel ki lehet tolni az akksi élettartamát, de a gyakorlatban ez kivitelezhetetlen, már egy telefon esetében is. Egy switch esetében elég esélyes, hogy mindenki fullra tölti és közel fullra lemeríti, úgyhogy gondolatban lehet készülni egy akksi cserére 2-3 év múlva, különben az üzemidő feleződik vagy még rosszabb. Addig legalább a garancia is lejár rá.
    A switchben szerencsére közepesen nehéz akksit cserélni. A YT videón a srác kb 2 perc alatt megoldja, összerakással együtt, de némi kézügyesség kell hozzá. A másik gond, hogy a cameron sino akksi amit berakott csak 3600mAh, az eredeti switch akksi meg 4310, de gondolom az a szokásos horrorisztikus áron van, ha van egyáltalán. Csak egy gyors keresést csináltam, de original akksit nem láttam eladót, ettől még lehet meg a szervízeknek biztos van, csak akkor kifizeted még a szervizesnek is az 1 rezsióradíját egy kb 3-5 perces munkáért.
    Amazonon ilyen csingacsguktól 20 EUR egy akksi az ár érzékenyeknek, a cameron sino meg kb 40 EUR, 2-3 évente ezt még rá kell számolni szerintem, ha valakinek fontos a hordozhatóság.

Új hozzászólás Aktív témák