Új hozzászólás Aktív témák

  • SlayerSub

    tag

    Mortal Kombat, saját vélemény 4-5 nap után (igazán röviden, hogy ne inditsak újra semilyen vitát.. ;] )

    Grafika: Valóban látható, hogy nem egy high end PC-n fut a játék, élsimítás néhol elég gyengécske, fightok elötti cutsceneken látom talán a leginkább a hiányosságokat. Menü is tényleg homályosra sikeredett. Viszont ennek ellenére én nem mondom, hogy csúnya, és azt se hogy prev gen. Vagyis nekem a grafika miatt nincs rossz érzésem, jó nézni a történéseket, de ez persze már magánvélemény.

    FPS: Szerintem ez erős pont, eddig semmi dropot nem tapasztaltam, többet nem tudok róla mondani, fut ahogy kell neki, multiba online is.

    Multi: Nálam ez fontos volt, mert én inkább mások ellen szeretek nyomulni. Az említett alig találni valakit szindrómát nem tudom megerősíteni. Viccen kívül eddigiek során 1 perc alatt megvolt a párosítás. A betöltésre néha azért várni kell. Szintén eddigi tapasztalat, kasualban nyomtam még csak, de nem aláztak szét még, tehát talán annyira nem hardcore a fanbase mint más konzolokon. Ennek én örülök, mert én se leszek soha azon a szinten mint a koreai kockák, és szeretnék azért még is csak multizgatni.

    Overall: Nem bántam meg a 19k-t érte, élvezem a játékot, igaz nekem kedvenc fighting gamem a mortal, szóval számomra a karakterek sokat adnak az feelinghez. Ja, és még annyi, hogy örülök, hogy vannak ilyen új 3rd party gamek, még ha ez másoknak fáj is, mert én csak egy platformos vagyok, szóval jöjjenek csak... :C

Új hozzászólás Aktív témák