Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    válasz csab2 #2933 üzenetére

    Úgy értettem a nem merülnek le mondatot, hogy nem egy este merülnek le. Játszottam velük több órát, és a töltéscsík meg sem mozdult. Szóval nem kell esténként feltenni tölteni. Mellesleg szerintem nincs nagy különbség rádugni egy usb kábelt a gépre meg a dockra vagy rádugni a JoyConokat. Mindkét esetben kell valami plusz tevékenységet csinálni. Annyi a gripnél a pozitívum, ohgy elvileg tudnál akkor úgy is tölteni, hogy játszol, de ahhoz meg megint olyan hosszú kábel kell, hogy elérjen a fali csatlakozóig, stb. Vagy vegyek 4méteres USB kábelt (USB-C?, ami drága), hogy elérjen a konzol USB csatijától a kontrollerig? Vagy azt is a Nintnedonak kellene adni?

    Én nem vennk töltős gripet, hanem akkor már inkább egy Pro controller, ami 40 órát bír, ami extrém sok a PS4 5-8 órájához képest. Ráadásul kapásból plusz egy kontrollered lesz.

    Sirandrish: Ha otthon vagyok, csak desktop, ha úton vagyok, csak HH vagy TT (Tabletop). Az elmúlt hét utazós volt, ezért kb fele-fele, de szerintem 70-30 lesz a desktop javára hosszú távon. Úgy tervezem, hogy ha nem is lesz éppen AAA megjelenés, akkor indie címeket tolom majd HH módban. Ahhoz nekem jobban illik a kis képernyő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák