Új hozzászólás Aktív témák

  • Norb79

    őstag

    válasz Szabi® #51005 üzenetére

    Csak idén 5 vagy 6 saját Nintendo exclu játékot előrendeltem és ebből jó ha 1,5nél járok a végigjátszás tekintetében.
    Ez a jobb lenne a több gondolkodás hónapról hónapra előkerül itt, mert gyenge a gép a játékokhoz, miközben a valóságban belefulladunk a játékokba.

    Ezzel szemben a nagyon erős currgen vasakra az egyik gyártó idén ki tudott magából préselni 0 azaz 0 darab saját játékot, a square enix menti meg őket, hogy két játékukat ideiglenesen konzol excluzívvá tette a vasukra, de az egyik azért 60 metascoreos, a másik gyártó meg önti a saját címeket ugyan, de az majd mind 60 metás, talán egy volt a Nintendo címek közelébe pontozva.

    A Nintendo egy profit orientált vállakozás, és a valós számok, amit jenben mérnek és nem teraflopsban, azok azt mutatják, hogy még tökre nem kell új gép.

    De még egy számsor. Idén áprilisban és májusban az EU és az amcsi piacon is az egyik konkurens gyártó vasa 3-400%al nagyobb darabszámban kelt el, mint az előző év azonos időszakában, míg a Switch eladások 10-20%al csökkentek éves összehasonlításban. Ez baj, ugye? És ha azt mondom, hogy ez azt jelenti magyarul, hogy a havonta összesen eladott hw-ek közül már 10ből nem 8 a Switch, hanem “csak” 6-7? A havi hw eladás 2/3ára “csúsztak le”.
    Ha ebből az a tanulság, hogy új Switch kell, akkor a másik két gyártó akik közösen tudják összehozni az 1/3ot, most hogy már nekik se korlátos a készletük, akkor nekik mi a tanulság? Szántsák be az üzletáguk és tegyék ki az érdeklődés hiányában elmarad táblát?

Új hozzászólás Aktív témák