Új hozzászólás Aktív témák

  • Orlin

    addikt

    "Hivatalosan is ! " :R

    ESET Smart Security 6 ,ESET NOD32 Antivirus 6

    Próbálja ki legújabb szoftvereinket!

    Próbálja ki az ESET legújabb, Windows rendszerre szánt biztonsági szoftvereit. A szoftverek hatodik generációja biztonságos Facebook használatot tesz lehetővé a Social Media Scanner segítségével és továbbfejlesztett védelmi modulokat tartalmaz teljes Windows 8 kompatibilitás mellett.
    Az ESET Smart Security 6 a hordozható eszközök számára nyújt kiemelkedő biztonságot, a továbbfejlesztett Túzfal funkcióin túl a Lopásvédelmi moduljával az elveszett vagy eltulajdonított eszközök megkeresésére is lehetőség nyílik, így a program egyszerre védi számítógépét a vitruális és a való világ fenyegetéseivel szemben is.
    Az ESET NOD32 Antivirus 6 és az ESET Smart Security 6 továbbfejlesztett adathalászat elleni védelme lehetővé teszi hogy biztonságosan intézze internetes pénzügyeit, az üresjárat idején futó ellenőrzés pedig még eszrevétlenebbé teszi számítógépe védelmét.
    Érvényes felhasználónevével és jelszavával díjmentesen áttérhet a program legújabb verziójára. Ha Ön még nem rendelkezik érvényes felhasználónévvel és jelszóval, a program feltelepítése után a Termékaktiválás ablakban aktiválhatja a program 30 napos próba üzemmódját.

    [link]

    LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

Új hozzászólás Aktív témák