Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz drmazsi #8379 üzenetére

    Ja igen, lehagytam:

    Itt tudsz hozzá keresni másikat:
    http://hardverapro.hu/aprok/hardver/processzor/mobil

    A feladatkezelőt nyisd meg (shitf+ctrl+esc), állítsd teljes monitor szélességre, tedd a teljesítmény fülre, és kezdj el játszani.
    Amikor megakadt a játék, állj át az asztalra, ahol a háttérben fut ugyebár ez (az alt+tab kombóval tudsz váltani az éppen aktuálisan futó alkalmazások közt), szóval ha a processzormagok 100%-osan vannak terhelve játék közben azon a részen, ahol akadt a játék, akkor valóban nem tudnak annyit számolni, mint amennyire szükség lenne.

    Milyen játék(ok)kal játszol? Ezen a konfigon nem nagyon lehet erőforrásigényes dolgokat futtatni, a videokártya is csak egy belépő szintű VGA.
    Gépigényre keress rá. Meg Youtubeon vannak gameplayek adott játékokkal adott konfigurációkon, ott is meg lehet nézni, h egy-egy játék elfut-e másoknak hasonló gépein.
    Ha a játékok közben a felbontást leveszed valami jóval kisebbre, akkor is akad? Nem a grafika részletességére gondolok, hanem magára felbontásra (800×600, 1024×600, 1366×768, stb).

    Egyébként gyakorlatilag mindegy, h milyen processzort veszel hozzá, a Pentiumoknál már a legkisebb i3-asok is jóval erősebbek. 10-12ezer körül keress i3-asok közt, esetleg i5-ösöket, ha valaki ad el nem túl drágán. De szerintem ilyen 20-25erzet felesleges elverni processzorra, pláne mégtöbbet (azok mellé már erősebb VGA is kellene). Én is vettem már Sandy i3-ast 10ezerért az aprón, vannak annyiért.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák