Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Lucifer6280 #10433 üzenetére

    Természetesen, sőt felőlünk akár 3-at is vehet. A kérdés az: minek? Az egyfajta segítség, ha embert különböző információkkal látják el, téves/hiányos információit javítják/pótolják, vagy fontos dolgokra/körülményekre hívják fel a figyelmét annak érdekében, hogy amiatt ne csináljon hülyeséget, és/vagy ne költsön feleslegesen, stb. Ha ennek ellenére mégis megteszi, természetesen senkinek semmi köze hozzá. Az ő pénze, az ő döntése.
    DE nehogy már a hozzászólóknak kelljen elnézést kérni azért, mert ő nem objektíven lát dolgokat, esetleg helytelenül értékeli a konfigját (monitorával egyetemben) és nagyjából fölösleges cserére (és persze kiadásra) készül éppen. Nem mondom, van hsz aminek modora, stílusa hagy kívánnivalót maga után, de én pölö segítségnek szántam. Úgy látom egyet is ért az általam leírtakkal, aztán ha figyelmen kívül hagyja és mindezek ellenére többé-kevésbe fölöslegesen VGA-t cserél, az már valóban az ő dolga.
    Azt biztosan nem mondhatja, hogy nem tudott mindent - az esetleges hátrányokról is - mielőtt eldöntötte hogy +x ezer pénzért cserél egy olyan VGA-t ami igazából most sincs kihasználva, egy másik VGA-ra amiből perpilla szinte semmit sem fog profitálni (annyit biztosan nem, mint amivel többe fog kerülni) mert a PC-jének komponensei nem teljesen vannak összhangban, és túl alacsony felbontást használ ahol nem látszik a VGA valódi képessége. Már a GTX460 teljesítmény sem, de a GTX560 meg pláne nem 12xx felbontáshoz lett tervezve, és nem is úgy érdemes használni, mert oda teljesen fölösleges mind2.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák