Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz odorgg #11533 üzenetére

    A helyfoglalás okán nekem is tetszik, igaz, a HR-03GT fonákon álló bordával Slim ventivel nem sokkal vastagabb összességében.
    Viszont kivitelezésre, kinézetre nem lehet összevetni, a 6x6mmnyi heatpipe és a nikkelezett réz más kategória, mint a Setsugen 4x4mm rézcsője a lepkefing vastagságú alu lamellákkal..nyeklik összevissza mind, dobozból kivéve lőttek a gyári állapotnak..de persze a hűtési teljesítménye a nagyobb hőleadó felület okán jobb, ezt aláírom.

    Sajnos a kártyáink tudása nem összevethető, nem bírta 1.087en..Vantage alatt fagy. Utána kellene nézzek a BIOS modnak, hátha kitolt feszhatárral 1.1V körül bírja..igaz, 24/7re akkor is a GLH setup marad, 800@0.95.
    Anno a 768as Giga (joshua7 wr3mas cucca) nálam is ment 1GHz@1.2von :K
    Durva, mi tuning van ezekben a GPUkban..és fura, nem is melegedik annyira..
    Már ahhoz képest, hogy pl. 900@1.1et nézve, az 15% +fesz és 30+% OC :U

    Lui76
    Ha nem találsz használtat, újat is lehet keresni, de nyílván az nem 5k lesz..viszont ha már új, akkor Setsugen 2, kicsit átgondoltabb/hatékonyabb. Kérdés, a hőcsövek miatt elfér-e a DVI portoktól vagy sem..mert a sima Setsugennél könnyű volt korrigálni a dolgon ki lamellahajlítgatással, de hőcsöveket nem igazán lehet hajtogatni..szóval azért ne ugorj bele csak úgy, át kell gondolni-méregetni.
    Hovatovább amit privátban írtam (meglátom házba építve melyik a jobb, ami megmarad eladó) komolyan gondoltam, ha ráérsz, jóárasítva hozzájuthatsz majd egyikhez vagy másikhoz..nálad van hely pl. a HR03GT rendes állásban való használatához, lemérem neked úgy is, biztosan javul jópár fokot és akkor akár alternatíva is lehet. Ja, és elfér a DVIoktól, úgyhogy ez nem kókányos téma :N

Új hozzászólás Aktív témák