Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Cadal #1857 üzenetére

    Az még nagyobb szívás!!! :Y Nem mindegy, hogy VRAM v. VRM.
    GB-on ?RPM az a min. 40%? Csak hogy tudjak viszonyítani. HD4870-emen 9cm venti 0%-on 1030RPM-et pörög, az halk.

    megint én: Állítólag mindenre, nV-kártyák buherálására (infó a lapon, ill. nyilván a programban). Mivel jó ideje ATI-m van, én nem tudom megnézni még egy (remélem, egyre rövidebb) ideig.
    A beépített profilok a játékhoz ajánlott beállítások, ha felülvezérled őket, nem feltétlenül fognak működni, és még lassíthatnak is a megjelenítésen, vagy akadásokat eredményezhetnek. Persze éppen javíthatnak is a megjelenítésen.

    Keksz03: Nekem azt írták róla, hogy hangos. Nyilván ez attól is függ, kinek milyen cuccban, környezetben van a kártyája, a hallásról már nem is beszélve. Számomra többet mondana, ha írnál egy RPM-et róla, minthogy neked nem hangos. Ventije 8cm-es?
    A magam részéről nyilván szeretnék tájékozódni, melyik modellt lenne a legideálisabb beszereznem, ezért minél több infót kapok, annál jobb (a tiéddel most 1-gyel több). Ha megírnád, MSI afterburner szabályozza-e rendesen, azért is hálás lennék.

    GB-ról biztosan megnézted, hogy a dupla ventis OC 1GB kiadásról volt szó?

    A HD4870 Radeonokat illetően nem kevés tapasztalat gyűlt össze a topicjában, ill. nálam is megfordult 4 db, tehát eléggé megalapozottan tudok nyilatkozni róluk (míg fikázás az lenne, ha tapasztalat nélkül hadoválnék össze-vissza, mint azok, akik kifogtak egyetlen jobban túlhajtható darabot, ami nem gyakori, és erre alapozva hirdetik, milyen jól tuningolhatóak az atik ;) ). Esetleg te is elolvashattad volna, hogy NEM HD4890-ről volt szó, amelynek eleve magasabb az órajele, és nV-hez képest szintén nem tuningolható akkora mértékben (és még a jó hűtés sem feltétlenül játszik).

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák