Új hozzászólás Aktív témák

  • Pacos

    tag

    Sajnos visszatért a hiba.(Gainward GTX460 768M - 2010) Rohadtul bosszantó, mert ha vmi elromlik akkor legyen elromlolva :) De így hogy néha szétesik,lefagy a gép teljesen random. Volt hogy 1/nap máskor 3-10 napig jó, ez nem kóser. Mintha teljesen random melegedne a vga, de ebben sem vagyok 100% biztos hogy az a ludas, mert azóta mint vmi idóta játék és film,sőt csak úgy sima netezés közben is azt nézem hány fokon ég a kártya...Kipucoltam(nem volt vészes), semmi égett kondi vagy ilyesmi nincs. Más nem okozhatja a ezt a szétesett kép/lefagyás (néha hang megy tovább) hibát? Én gondoltam a tápra is. Végülis az megvan már legalább 5 éve(Chieftec 450W) a gép is sokat megy. Eddig bírta?!
    Mikor ezt a hsz-t írom épp az volt hogy játék, alt-tab, Expertool: 57°C. OK. Vissza a játékba 1 percet játszom, fagyás. Ha 10 percig nem fagyott, nehogy 1 perc alatt egyszer csak a semmitől megfőljön a kártya!?(tényleg mintha felpörgött volna a venti is bár nemtom a VGA,vagy a táp ventije?

    Szóval vmi tutit írjatok hogy felkészítsem a pénztárcámat! :) :W Nem szeretnék és nem is tudok most komplett gépet vásárolni.

    Köszi!

    Amikor szétszedtem még működött!

Új hozzászólás Aktív témák