Új hozzászólás Aktív témák

  • E1even

    senior tag

    válasz ->Raizen<- #2770 üzenetére

    Ne haragudjál de egy 60e forintos kártyától nem ezt várja az ember. 'urva bosszantó ez az egész, és nem érdekel, hogy ki, hogy védi az SOC-kat. Sajnos az SOC-nál a két első széria (a GTX260, meg az utána következő) volt valamire való, a többi, akkor is csak parasztvakítás, ezért is fogom eladni és nem is fogok többet venni, nálam leszerepelt. Akkor sem érik meg a felérat, sajna ez az igazság, bármennyire favorizálják.
    A driverekről meg ne nyissunk vitát, mert az a gyártó akinek január 25-én volt az uccsó hivatalos drivere, ehhez a kártyához, az szerintem elég gáz. Kb. ugyan azt csinálják, mint az ATI a hotfixekkel, csak ők béta drivereket adnak ki.
    Én nem vagyok se ATI, se Nvidia fan, de TE látom, hogy eléggé elfogult vagy a "drága Nvidiáddal".
    A physX? Na ne röhögtess!!! :F :Y :D Azt amennyi játék használja, egyáltalán nem éri meg a plusz többletet. :N
    Gariztatás alatt van láma, nem tudsz olvasni??? :F :Y
    Mennyen is el (a kedve), mert átverik a vásárlókat. Az nem az én hibám, hogy egy ilyen drága kártyát nem tesztel le a gyártó. 60e-ért már illene, nem?
    Régen azért sokkal több Nvidia-át támogató játék volt, az ATI egyre több fejlesztőt támogat. A BC2-t is az ATI támogatta pl.
    Az ATI még mindig "gyártástechnológia" fölényben van (sajnos), ezt az is mutatja, hogy a GPU-k számítási teljesítménye sokkal magasabb, mint az Nvidiaánál (míg a 6950-nek 2,2GFlops, addig az 560-nak csak 1,2-1,4 GFlops). Meg az Nvidiánal megint megy a szoftveres kavarás (mint anno a 3D markkal), csak most éppen az élsimítással variálnak valamit (PH-s cikk).
    De nem is vitázom, mert egy ennyire elfogult emberrel nem lehet. :(
    Sajnálom!
    Ahogy az előző hozzászólásomban leírtam, ez CSAK az én véleményem. Mindenki úgy dönt ahogy akar! :K :D

    [ Szerkesztve ]

    "Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."

Új hozzászólás Aktív témák