Új hozzászólás Aktív témák

  • tombar

    senior tag

    válasz Driaq #4083 üzenetére

    akkor ha rev2es akkor nyugodtabb lehetsz. bár nem tudom, h mennyire kifizetődő ennyire túlhajtott kártyákat venni. esetleg lehet még egy olyan h veszel egy sima Ti-t, de rev30asat és azt húzod, mondjuk olyan 880-900 mhzig. igaz ezzel tuti nem fogod be az 570est, de stabilabb lenne. a rev3asnak windforce2es hűtése van (uo, mint a rev1es so-ké) és szintén 6+8 tű kell neki. :)
    házakban nem tudok neked objektív tanácsot adni, én házra költenék a legkevesebbet, szerintem kellő ügyességgel és egy kis barkácstapasztalattal meg lehet csinálni egy fullrégi házból normális szellőzést. én az usbt úgy oldottam meg h vettem egy sima hosszabbítót, amit leraktam a ház mellé. igaz kicsit csúnyácska, meg talán igénytelen, de a célnak megfelel :)
    ja és az asrock lapon elvileg hibás az usb3 drivere. ez etron gyártmányú és sokan szenvednek vele. valakinek fagy a gép, valakinél egyáltalán nem megy vagy erősen instabil. nemrég dobtak ki hozzá új drivert, de az az általános hozzáállás, h amiről nem beszélünk az nincs is. így annak fényében nem ajánlatos ezt venni, főleg h kell neked az usb3. szal úgy néz ki h ez kilőve. gigákon is etronok vannak, szal azok sem ajánlatosak neked. ennek fényében vagy egy kicsit kitolod a keretet, vagy marad minden ahogy van. az asus is nagyon jó, bár ez a butított verzió. ha én lennék a helyedben, akkor az msi-t venném. (c45) :) esetleg a gd széria sem lenne rossz. amúgy egyikkel sem faragnál nagyon mellé.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

Új hozzászólás Aktív témák