Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Vigneau #7072 üzenetére

    Nálam gond nélkül elfutnak egymás mellett, a lényeg, hogy csak az egyik nyúljon a hardverbe, a másik meg monitorozzon, értelemszerűen 1: GPU-T, 2: AB.

    Speed(R): Amiről te beszélsz, az nem PhysX probléma, én AMD kártyákkal is lépten-nyomon szembesültem ilyesmivel, nV-n még csak olyan programnál, amely nem is PhsyX-elt. A programozók bénasága nem a PhysX-et minősíti, ahogy tesszelálásnál sem. Egyébként meg nem csak csicsa (bár van, ahol az, ez tény), nézd már meg az nV bemutatóit! Van ahol pl. tócsák meg sem jelennek a talajon PX nélkül, vagy más elemek hiányoznak, aztán panaszkodhat az AMD-user, hogy vízhangokat hall a száraz talajon, mekkora bug. :Y
    A tuning-os képességek pontosan le vannak tesztelve, és most nem az extrém átvágós tuningokról beszélek, hanem ami mindenki számára elérhető.
    Clock-to-Clock? Akkor a HD3870 is ugyanazt tudja, mint a HD4870? :F Én abban az esetben sem ezt tapasztaltam.
    A CPU-s PhysX egyrészt nem tud mindent, másrészt sokkal lassabb.

    Sonja: Azaz lényegében semmit nem tudsz a PhysX-ről. :P

    zolee5016: Én a Gigabyte-ra szavazok. Palit még mindig lespórolja a hűtést a RAM-okról és FET-ekről, vagy már van rajtuk? Mert a csönd csak egy dolog, a kártya melegedése meg egy másik, és a fenti "apróságokat" nem is mérik.
    Attól, hogy sok embernek van Giga kártyája, még nem feltétlenül gyakoribb a TDR-hiba a gb kariknál. 290-es meghajtó óta meg teljesen értelmetlen az egész mizéria.
    Mellesleg a GB-nál jobb hűtésről, főleg ennyiért, én nem hallottam még.

    Dr. Gabo: Szép is lenne, ha ezek a nem túl hardverigényes játékok nem futnának fullban. Skyrim-et az ósdi Oblivion-engine viszi (ini moddal viszont simán megfektethető vele a GTX560 is), FEAR3-at is a kipofozgatott régi engine (nem nagyon észrevehető DX11 feature-ökkel, Deus Ex meg asszem még Quake 3 engine-re épül, de ezt lehet, hogy keverem valamivel. :B
    PhysX-et illetően egyetértünk. Szerintem, aki kikapcsolja, az azért teszi, mert tudat alatt még mindig AMD-s. :DDD Nem 1 játék ráadásul csak akadozva megy, ha nem lehet deaktiválni, de a hardver nem tudja, és a CPU nyűglődik vele. Tudom, anno 4GHz-en szaladó i7-920-am sem bírt elfogadható PX sebességet produkálni.

    wolfwood132: BF3 szar. Azzal nem nehéz hibát produkálni. :C

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák