Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Speed® #7165 üzenetére

    No de nem egyformák, éppen ezt próbálom megértetni veletek, hiába. De nem ugyanaz a clock a két kariban, még mindig, ha meg tuningolsz, a másik is tuninggal számít. Egyébként még mindig nem láttam 560 órajelein 460-at ugyanúgy teljesíteni.

    Dr. Gabo: Te is rögtön írod, hogy nem egyformák. Igen, be lehet, történetesen, hogy az 560 jóval gyorsabb. Sztem elég gyenge érv 2 kártya egyformasága mellett, hogy az egyiket alaposan megtuningoljuk, és akkor az állítólag olyan gyors lesz, mint a másik, amellyel meg nem csinálunk semmit. Ez számomra olyan, mint amikor egyenlőség jelet tesznek egy AMD kártya és egy nV mellé, miközben az nV PhysX OFF futott a tesztben.

    Persze, éppen ez a bajom. A szokásos metódus: új hardver, bugok rengetege éveken keresztül, és amikor már végképp nem tudnak semmit javítani, kijön az új hardver, és a bugzás kezdődik elölről. :((( Azt hiszem, ha kijönnek ezek az integrált VGA megoldások, még a Catalyst-eket is vissza fogja sírni, aki vált.

    Az 560-am 0.937V-on tudja a gyári (OC) órajeleket, az alap 1V-on 935MHz-et visz, ami a gyári OC-nél 105MHz-cel (!) magasabb. Beállítások a honlapomon. 1GHz-nek kell 1.075V. RAM-ok 2300MHz-ig stabilan futnak, de hát azoknak a feszültségével nem lehet variálni. PhysX-edet én sem értem, nálam szépen szokott emelkedni az órajelekkel. :U

    Ha játék alatt akarsz Kombustor-os terhelést, tegyél fel valami újabb játékot maxi grafikával (AA is). Witcher 2 pl. könnyen felviheti! :D

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák