Új hozzászólás Aktív témák

  • ephinephrine

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van egy ilyen kártyám, és volna vele némi problémám!

    Szépen dolgozik, de mióta lecseréltem a régi gts450-et, tapasztaltam hibákat.
    A legszembetűnőbb, hogy Battlefield 3-ban villogást tapasztalok különböző felületeken, objektumokon. Találtam róla youtube-on videot, hogy másnak is ezt csinálja . Beállításoktól függetlenül jön elő a probléma, változó intenzitással, és még nem tudtam rájönni hogy mesterségesen hogyan lehet előidézni.
    Egyszer produkált egy durva textúra hibát is, de ezzel azóta nem találkoztam.
    Path of Exile-ben is találkoztam problémával, de csak egyel, nevezetesen egy lény fején egy villámszerű effekt helyett az egész poligont látom, amire az effekt érvényesül. De ez sem mindig történik, nem tudom mitől függ.
    Ettől eltekintve nincs baj.
    Más játékban nem tapasztaltam problémákat, vagy legalábbis olyanokat nem, amikre egyértelműen mondhatnám hogy ugyan azon okból történnek, mint a fenti kettő.

    A bajok egyértelműen ezzel a kártyával kezdődtek, a csere előtt semmi ilyen jellegű hiba nem volt, más változás pedig nem történt a rendszeremben. Alap órajelekkel használom a kártyát, a 314.07 driverrel, de az előző whql csomaggal is fennálltak ugyanezek a gondok.

    A kérdésem az lenne, hogy valaki más esetleg tapasztalta e ezeket a hibákat, és ha igen, talált e rá megoldást, mert én még eddig sajnos nem. Gondoltam hogy legaranciáztatom a kártyát, mert ugyan bolti garancia már nincs rá, még 2 év gyártói viszont igen, csak félek hogy felesleges lenne az egész, mert a szervizben mondjuk nem produkálná ezeket a hibákat, és visszaküldenék hogy jól működik.

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák