Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben22

    senior tag

    BTW Igor beizzította a kontakjait, még Nvidia "direttoréval" is beszélt.

    Röviden:
    - 2 beszállítót használt Nvidia, egyik dupla slites másik single slites "tulip design" pint alkalmazott (vannak képek, én se tudtam mi az a "tulip design")
    - egyik beszállítónal az injection molding nem lett túl jó és vannak műanyag maradványok a pinben és környékén (erről ugye userek is jelentettek már)
    - ha "oldalazva" dugod be/húzod ki a kábelt apró lépésekben (mint ahogy kb. a világon mindenki, főleg ha nagyon nehezen megy be/jön ki), akkor a tulip design miatt elkezd szétnyílni a két fél (dupla slitesnél probléma ez igazán)
    - egyiknél a click nem annyira nyilvánvaló, főleg ha már izomból nyomod és nem megy tovább és azt hiszed ez a vége
    - az ATX 3.0 connectort specifikálók és Nvidia se kötelezett senkit, hogy legyen elég hely a connector és borda között az ujjaidnak, mint kiderült CPU socketeknél ez kötelező és bevett eljárás, hogy van egy "zóna", ahova nem lehet tenni semmit specifikáció szerint, hogy legyen helyed dolgozni ill. még 1-2 hibát vétettek (pl. Nvidia kötelezi a 3rd party-kat, hogy a pantone skála szerint definiált szín legyen nyomtatva a dobozaikon, de erre meg sz*rtak :D)
    - forrasztás hibás egyik gyártőnál, nem specifikáció szerinti, ha jól értettem

    Hogy ez a vége-e a történetnek, az majd kiderül, lehet a sok apró dolog együtt + jókora "szerencse" is kell hozzá, hogy ezektől elkezdjen olvadni a műanyag főleg mert mindezektől függetlenül még mindig senki se reprodukálta a reaktor leolvadást.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk; DAP: Astell&Kern AK70 mkII; IEM: JVC HA-FW01, RHA T20

Új hozzászólás Aktív témák