Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok

    Érdeklődni szeretnék, hogy egy Epson WF-5620 típusú nyomtatón hogyan lehet beállítani, hogy a kalibráláson és tisztogatáson kívül ne használja a színes festéket, beállítások módosítása nélkül CSAK fekete-fehérben nyomtasson? Szülők használják ezt a nyomtatót, nemrégiben vettük. Azért választottuk a színeset, mert havi 2-3 alkalomnál jól jön, de a maradék 27 napon fekete-fehéret szeretnének nyomtatni az olcsóbb fenntarthatóság miatt. A PC-ken a nyomtatási beállításoknál jelenleg a szürkeárnyalatos van kiválasztva defaultnak, és nem is szokták módosítani, mégis veszettül fogy a gépből a színes tinta, a sárga szinte már üres (!), a magenta 1/3, a kék pedig valamivel kevesebb mint fél töltöttségen van.

    Szerettem volna megnézni, hogy durván hány oldalt nyomtattak eddig, de nem tudom, mert az Administrator login nem enged be. A jelszó biztosan jó, papírra fel lett írva, és legalább 15 éve ezt használják ilyen célokra, direkt ez lett beállítva. Beállítás után több alkalommal be is léptem vele, tehát korábban működött a jelszó. Van lehetőség valahogyan kiütni?

    Egyszer előfordult, hogy a nyomtató elfelejtette a wifi beállításokat, ekkor a saját panelén újra fel kellett csatlakoztatni a wifi jelszó beírásával, azóta nem enged be az Admin login sem, pedig nem hiszem, hogy összefüggés lenne a kettő között.

    Tudtok segíteni? :F

    [ Szerkesztve ]

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák