Új hozzászólás Aktív témák

  • epzon

    őstag

    válasz gyulank #12538 üzenetére

    ez volt az első kérdésed:
    "
    Van olyan multifunkciós nyomtató / szkenner, ami akár gép nélkül is, mondjuk wifin keresztül elküldi a beszkennelt oldalt e-mailben egy címre? Hogy kell keresni erre a funkcióra?"

    válaszoltam, hogy van, ez az ún. "scan to email" - erre te belinkeled az egyetlen nyomoronc találatot ami egy már kifutott eszköznek a manualja: "hogy tessék nem is!" és mindenki idióta mert nem a te kérdésedre válaszol és egyébként is hagyjunk azzal békén hogy te mire is keresel eszközt a kérdésedre válaszoljunk!

    hát "kedves" kérdező: az említett funkció amit először kérdeztél az továbbra is a "scan to email" vagy szkennelés emailbe

    Ha elmondtad volna hogy mi a nyavalyára akarod használni a gépet, ami mindennek az alapja, és milyen funkció fontos neked, akkor ajánlottunk volna arra megfelelő eszközöket. De te azt se tudod mit kell keresni, de amit a hozzáértők mondanak az mind baromság. Vedd meg a csiliiárd felbontású legolcsóbb vackot hátha a büdös életben kell majd 4 milliárd dpi-vel szkennelni.

    és még az értő olvasás sem megy, mert sehol nem mondtam hogy csak az epson CCD-s, de hagyjuk is, reméljük valaki mihamarabb tud neked segíteni, mert mi ehhez hülyék vagyunk

    csá

Új hozzászólás Aktív témák