Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    válasz #48613632 #14343 üzenetére

    Köszi a részletes hozzászólást.

    Amikor kiderült, h mi ez a B200, egyből kiszedtem a fejet és elkezdtem mosni, amíg csak tiszta víz ment át rajta festék nélkül. Hagytam száradni kb. egy napig, majd lefuttattam a tisztító programokat is. Az ötből 3 patront cseréltem, mert már egyébként is a végét járták és kifogytak tisztítás közben.

    Most vagyok ott, h gyakorlatilag teljes mértékben használható a gép, a mellékelt képen látszik, h képet nyomtatva "gyors" opciót választva kihagy bizonyos helyeken. Ugyanakkor "normál" és "magas" minőségben semmi baja, illetve gyors opcióval szöveget, táblázatot is tökéletesen kinyomtat, a képpel volt csak baja. Szóval most ez a helyzet, nem tudom ez meddig lesz így, de úgy néz ki marad a masina. Tudom, h ennél van sokkal profibb, olcsóbb fenntartású gép is, de ez engem lassan 4 éve tökéletesen kiszolgál minden téren, amire nekem kell tökéletesen elég. A wifi szívatott meg néhányszor menthetetlenül, nem volt hajlandó úgy nyomtatni, de mindig megjavult, Windows-os okokra vezetem vissza.

    Patront én itthonról veszem, 11-es pakkban (2x4 színes + 3 nagy fekete, mind XL-es) olyan 5k körül. Ez drágább, mint a te forrásod, viszont nem is kerestem külföldi lehetőséget, ennyi nekem fél évig is elég.

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák