Új hozzászólás Aktív témák

  • macmelon

    csendes tag

    Sziasztok!

    A rövid kérdés: utángyártott tonerből milyet?

    A teljes verzió:
    Jópár éve egy Samsung ML-1675-öt vettem. Kiemelt szempont volt, hogy minél kisebb legyen, de lézer és olcsó, elég volt a fekete-fehér. Nem kell rengeteget nyomtatnom vele, és teljesen be is vállt erre az egyszerű igányre. A gyári, jelképes élettartalmú toner hamar kifogyott, láttam, hogy a gyári toner 20e, az utángyártott 6e alatt, és mivel nem komoly dolgokhoz kell, így vettem két utángyártottat, noname-et. 2 év alatt kifgyott ez a két toner (szerintem a névleges kapacitása nem volt meg). Érezhetően csúnyábban nyomtatott, mint az eredeti, de a célnak megfelelt.

    Most kéne ismét anyagot vennem. Viszont legnagyobb meglepetésemre most már 2500 Ft-ért is van utángyártott, miközben az eredeti ára változatlan.

    Nem akarok mindenáron spórolni, nem a lehető legolcsóbban akarom megúszni, de milyen alapon válasszam ki az utángyártottat, hiszen 2,5eFt-től 8eFtig mindenfélék vannak. Tartok attól, hogy ha csak az ár alapján ítélek, és drágábbat veszek, akkor nem csinálok mást, mint 7eFt-ért megveszek egy 2,5e-ért is kaphatót. (A konkrét kellékanyag: MLT-D1042S)

    Tehát a kérdésem, hogy létezik-e olyan, hogy "minőségi" utángyártott, mert akkor a magasabb ár is elfogadható lenne. Hol keressem? Miről ismerjem föl?

    Mit gondoltok erről?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák