Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz Csavarnyuzo #15080 üzenetére

    A log az mit jelent? Az egy feljegyzés mikor használta valaki a nyomtatót? Vagy ha a dokumentum olyan mint a .doc .docx vagy olyan .pdf amiben szövegre lehet keresni akkor a szöveget magát is elmenti a log?

    Droid fog tudni rá nyomtatni usb-n?
    Igen, már nyomtattam rajta, működik. HP Inc.-nek van egy "Nyomtatószolgáltatás beépülő" nevű alkalmazása Play Áruházban, ingyenes. Ennyi elég is volt szoftveres oldalról. Kellett még egy microUSB-USB Type A (OTG) és egy Type A-Type B átalakító.
    Igazából sok nyomtató van a cégnél de ez az egy van az irodán kívül a csarnokban ahol a gépek vannak és egy munkás hozzáfér. Persze nem ezért tették oda de néha muszáj privát dolgokat kinyomtatni (pl. orvosi, jogi dolgok). Nem szép dolog de így egyszerű gyors és olcsó. Nem akarom hogy valaki ezeket elolvassa, megtudja mi van leírva. Nyilván vehetnék nyomtatót de kb 10 lapot nyomtatok fél évente. Egy fizetős nyilvános helyen nyomtatni meg megint olyan dolog, hogy ha a dokumentumon lakcím, TB szám, adó szám, stb. érzékeny adatok vannak hát akkor inkább nem.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák