Új hozzászólás Aktív témák

  • draco31

    veterán

    válasz w.miki #18010 üzenetére

    Nekem anno MP210-esem volt, töltöttem. Ha jól emlékszem annak a feketéje 15ml körül volt, másfél ilyen flakont megetettem vele, mire annyira tönkrementek a fúvókák, hogy már inkább kellett egy új patron.
    A végét az jelentette, amikor az egyébként sosem használt színes patronra bedobta újra a hibát, hogy vegyek újat. (10 évig nyúztam, 4 ilyen flakon fogyott el) Szóval kapott egy baltát a fejébe, és lézerre váltottam, még a drágulások előtt.
    Színeset sosem próbáltam tölteni.
    Semmi utántöltő szett nem kell. Matricát leszeded a tetejéről, van egy kis lyuk neki gyárilag, az felnagyítod kis fúróval (nem fog benne semmi tönkremenni, mert csak egy szivacs van benne, ami tartja a festéket) Veszel egy 10ml-es fecskendőt, meg egy tűt hozzá (lyukat akkorára kell fúrni, hogy a tű belemenjen.) Beletolsz kb 10 millit, tetejét szárazra törlöd, aztán egy kis cellux a lyukra, mint ha a gyári matrica lenne. És kész.
    Vagy elsőnek egy ilyet veszel, ebben van fecskendő, fúró.
    Ja meg gumikesztyű, mert nagyon fog a tinta. :D
    Illetve jó, ha esetleg meg van a patron műanyag tokja, amiben adták annó. Akkor abba bele tudod rakni a művelet idejére, és nem kézben kell fogni.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

Új hozzászólás Aktív témák