Új hozzászólás Aktív témák

  • PHenis

    senior tag

    Sziasztok,

    van itt valakinek HP580 multi gépe? Szerintem nem jól használom vagy nem tudom, lenne pár kérdésem/problémám mielőtt elkezdem nagyon utálni. Illetve leírnám (elsírnám) a tapasztalataimat.

    Szóval van ez a HP smart app szerencsétlenség amit használni kell hozzá. Akárhogy bíbelődök a setuppal csak felhőben hajlandó látni a nyomtatót (a nyomtatás úgy sem megy), hiába van a gépem és a nyomtató is ugyanahhoz az itthoni routerhez csatlakoztatva (fix ip meg minden). Külön hozzá kellett adnom a windows-hoz ip cím alapján, hogy tudjak nyomtatni (így legalább 2x is látszik de csak az egyik működik). Ellenben telefonról online-nak mutatja mobilnetről is de nyomtatni nem tudok csak az itthoni wifiről (szempont volt hogy, bárhonnan haza tudjak küldeni 1-2 oldalt nyomtatni) szintén IP cím alapján hozzáadva.

    Szkennelni pl nem tudok csak ha gépen ki/be kapcsolom a wifit és a csatlakozás utáni pillanatban nyomok rá a beolvasásra, különben a felhőkapcsolatot mutatja csak és azt mondja hogy nem tudott csatlakozni a scannerhez. wtf :F

    Pár régi családi képet szerettem volna beszkennelni ami szintén csalódás volt. Bizonyos fényképeken nagyon nem stimmelnek a színek (túl hideg de nem kicsit, kék az egész kép), pedig minden képjavítás ki van kapcsolva amit találtam, míg más képeken teljesen jók. Maga az alkalmazás is egy trágya kb., 15 éve vettem egy epson sx200-at az százszor jobb volt, körbejelölte magától a fényképet és beszkennelte az adott területet. A HP 70%-ban nem találja el a széleket és levágja a képek felét vagy észre sem veszi az algoritmus ha a több elem típusú beolvasást választom (azt hittem ez tök jó lesz, hogy 4 képet ráteszek egyszerre és külön fileba menti, de kb összevissza jelölgeti ki a dolgokat, használhatatlan). Kézzel nem is tudok kijelölni területet, 5 féle méret van csak, A4, 10x15... kisebb vagy nagyobb fotót vagy dokumentumot vágjam meg utólag kézzel.

    Hát úgy első körben ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák