Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz sharp4 #18315 üzenetére

    "... korábbiakban egy driver újra telepítés megoldotta."

    Tehát korábban is valami tönkrevágta a drivert. Vagy önmagától omlott össze, vagy ami sokkal valószínűbb, az operációs rendszer nyúlt hozzá az illesztőprogramhoz, vagy annak környezetéhez.

    "... most semmivel sem akar működni a nyomtató."

    Meg kellene próbálni egy másik gépről újraéleszteni. Olyanról, amin még régebbi operációs rendszer fut. Csak feltételezem, hogy windowsos környezetről van szó, akkor win7, XP vagy hasonlóról, amikor még nem volt ennyire agresszív a cég viselkedése a külső féltől származó programok tekintetében.

    Ezzel kizárható lenne a a nyomtató hibája. Ha így működik, akkor el lehet kezdeni gondolkodni a megoldáson, milyen korábbi stabil rendszeren tudnátok üzemeltetni. Biztonsági okokból fontos lenne a frissítés, de tippem szerint az lehetetleníti el a nyomtató normál működését. Visszatérő probléma windows esetében. Néha hónapokig nincs rá normális megoldás, csak a hiba tákolt áthidalása.

    Az pedig hogy villog a nyomtató amikor ráküldesz valami anyagot az nem sokat jelent. Csak hog ykommunikál egymással a két eszköz, és az adat eleje talán rendben van. Ha hibás (sérült) egy PDF, akkor is ezt csinálja. És akár napokig el tud villogni anélkül, hogy az anyagot kinyomtatná. Vagy bármi hibát jelezne.

Új hozzászólás Aktív témák