Új hozzászólás Aktív témák

  • lamiki

    senior tag

    válasz Agger #3336 üzenetére

    Nem tudom miért csíkoz, ahhoz látni kéne amikor csinálja, nyomtass egy fúvóka ellenőrző mintázatot, minden szint tökéletesen nyomtatja? Arra gondolok, hogy nem megy pár fúvóka, lehet kell egyet tisztítani, talán a pirosból nem dolgozik néhány?
    Az 5 mp-es idő szöveg vagy piszkozat módot sejtet, be tudsz állítani egy alapértelmezett nyomtatási módot, ha ettől eltérő részletességgel, vagy fotópapírra stb. akarsz nyomtatni át kell állítani minden esetben az adott programból amiből nyomtatsz (ezt nem jegyzi meg csak amíg fut az adott program).

    Miért nem az IrfanView-ből nyomtatsz? Kicsi, gyors, magyarított, mindent tud amit kell, tetszőleges méretbe nyomtathatsz könnyedén. Az Easy Photo Printet szokni kell, Tegyél egy pipát a Nyomtatási beállításoknál, a Nyomtatási kép menüpont elé, és ekkor minden esetben mutatja nyomtatás előtt amit nyomtatna, és nem megy tovább míg le nem okézod.

    Amúgy milyen nyomtatót vettél? Számíts rá, hogy 1-2 hét és kifogy a gyári tinta, nekem legalább is villámgyorsan kifogyott, de az utángyártottak elég jól bírják.

    [ Szerkesztve ]

    Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Új hozzászólás Aktív témák