Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    Adott egy Sharp AR-121E lézer fénymásoló/nyomtató (fekete). Már egy jó ideje azt játssza el, hogy bekapcsoláskor az inicializálós metódusnál a scannerágyat 1-2 centiméteres távolságon oda-vissza rángatja, majd kb 1 perc elteltével E7-es hibakóddal leáll (semmit nem lehet vele ilyenkor csinálni, nem másol, nem nyomtat). Nagy ritkán hiba nélkül elindul, ilyenkor addig a pontig, amíg nem kell "tintát felszívnia", kifogástalanul működik, majd ezután megint behal. Az E7 hibakódra nagy nehezen rátaláltam a neten, de okosabb nem lettem a megoldást illetően.
    Nem mai gyerek a kütyü, garancia már nagyon régen nincs rá(amíg volt, addig kötelezően el kellett vinni időnként szervizbe), azok a szervizek meg amik vállalnák, azok egyrészt messze vannak, másrészt meg olyan összeget kérnének, ami miatt nem éri meg. Azt javasolta valaki, hogy "ki kellene ütni belőle" az ún. szervízkódot (valóban világít a kijelzőjén a szervízlámpa, régebben ilyenkor vittem is a szervizbe, nem volt gond)

    Szóval, tudja valaki, honnan lehetne ezt progit megszerezni?

    UI: Ha van jobb topik a kérdésemnek, akkor írjátok meg, hogy melyik is az...

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák