Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz AndrewTdi #5578 üzenetére

    A C4780 annyiban különbözik az F4580-tól, hogy van benne kártyaolvasó és kijelző, magyarul gép nélkül is tudsz pl. fényképet nyomtatni vele.

    Ezt az első kettőt azért merem bátran ajánlani, mert nagyon jól bevált nyomtatók. Egyetlen panaszt nem hallottam róluk, még itt sem. Aránylag olcsón lehet velük nyomtatni eredeti patronokkal is (~10 Ft / oldal). Nem száradnak be a patronok, mert ezek a nyomtatók már képesek légmentesen lezárni a patronokat, amikor nincsenek használva. Ha több hétig vagy hónapig be se kapcsolod, akkor sincs semmi külön teendőd, amikor használni akarod, csak bekapcsolod és nyomtatsz velük. Megeszik az u.gy. patront is (azzal ~5-6 Ft egy oldal), tölteni is lehet őket mindenféle macera nélkül (gondolok itt chip-re, resetre stb. ami más gyártóknál komoly gondot jelent).

    A 3050-es ezeknek az utódja, karácsony körül jött ki. Ehhez még picivel drágább a patron és nincs hozzá u.gy. (még). Ugyan azt tudja, mint az előző kettő. Amiért nekem az előzőek szimpatikusabban az az, hogy azok alul adagolósak, ez pedig felül. A felül adagolósba pedig előszeretettel potyog bele minden, amit a nyomtatóra teszel.

    Szerintem a C4780-as a legjobb választás ezek közül, csak már kifutott típus és elég nehéz beszerezni, de nem lehetetlen. Kinézetre is ez tetszik nekem a legjobban a háromból, meg hát ez tudja a legtöbbet.

    Sebességben gyakorlatilag nincs különbség köztük, a nyomtatási minőségük is ugyan az.
    Ha nem fontos a kártyaolvasó és a kijelző (amin gyakorlatilag a képeket nézheted meg nyomtatás előtt piciben), akkor a másik kettőt is tudom ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák