Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz #41635072 #5597 üzenetére

    Elnézést, de nem látom be, hogy baj lenne a hangnemmel: Én sehol nem állítottam, hogy rabszolga lenne bárki is, ne csinálj már mártírt magadból légyszi.

    Inkább adtam egy erős kritikát, ami lehet, hogy nem tetszik, de attól még igaz. Ezt pedig az a csalódás váltotta ki belőlem, amit a szakmai fórum felé táplált bizalmam cserbenhagyása okozott. Itt annyi van, hogy nem ezt vártam, de ettől még nem kötelező válaszolni persze.

    A Te reakciód pedig inkább csak ilyen "muszáj megszólalni" típusú valami volt, hiszen értetlenül néztél körbe, mondván milyen választ lehet adni egy "százforintos" alkatrész vásárlásával kapcsolatban.
    Ám az fel sem tűnt, hogy addig a hsz-edig további 10 aktív kérdés volt, köztük az enyém, ami egy 10ezer forintos toner kazettával kapcsolatos, és abból kell 4 a gépembe. Ha már az érték számít, akkor tessék. (Bár szerintem nem értékfüggő)

    Ami miatt meg ücsörögtem és félóránként néztem be ide hasztalan, az azért volt, mert most már egy hónapja megy a keverés a nyomtatóm körül, és már rohadtul nem tudom, hogy mit csináljak ... De elmesélem
    Úgy kezdődött, hogy havernak több száz oldalt kellett nyomtatnom (feketében) eközben a magenta és a yellow tonerem kifogyott. Már korábban jelzett, hogy hamarosan csere, de most a két toner miatt blokkolta a teljes nyomtatást. (Pedig feketét nyomtattam) Hát vaze akkor vezsek. rendeltem ebayról, nem jön. Már egy hete vártam (pedig extra-t fizettem a 24hrs service - ért)
    Erre kiderült, hogy a pali a vállalkozásom címére küldte, nem a postacímre, hát azt várhattam, anno szivességből jelentettük be oda a céget, sosem laktunk ott. Ráadásul a tulaj nyaral.
    Na nagy nehezen megkaptuk (két hét után) a rendelt három szint (fekete volt, azt pár hónapja cseréltem)
    Erre mit küld a pali? Yellow, Magenta Black. De a röhej az az, hogy a cyanom ki sem fogyott, csak gondoltam kicserélem egy kalap alatt. Persze a régi tonert (ami még jó) épp tegnap vitte el a szemetes.
    Rohadjon meg, lesz egy tartalék feketém, én már nem keverek. Extra gyorsban rendeltem egy cyan tonert a bayról, másnapra meg is jön, berakom, a többit tudjátok. Probléma fotóval fentebb tálalva.
    Most ott tartok, hogy ezzel a tonerrel a reklamációm folyamatban, visszafizettek, úgy hogy a tonert sem kell visszaküldenem, arról fogalmam sincs, hogy lett e maradandó kár a gépemben (végülis ez érdekelne)
    Rendeltem egy sokadik cyan tonert, ami még nem jött meg.
    Ja és a vállalkozásomhoz elengedhetetlen a nyomtató, különböző postázási ceremóniák nem oldhatóak meg pre paidosan nyomtató nélkül, a paypalon keresztül.

    Na és akkor erre jött fenti reakcióm, ami nem felháborodás, és nem hiszti, hanem inkább csalódottság, ám előtte már két másik alkalommal ugyanígy jártam, itt a PH-n.

Új hozzászólás Aktív témák