Új hozzászólás Aktív témák

  • gabesz78

    tag

    Üdv

    Véleményem az előző hozzászólásokkal kapcsolatban:

    Mivel ez egy fórum, és itt ki-ki önkéntes alapon segít annak akinek problémája van, ezért nem kellene leszólni sem a topikot sem senki mást. Szerintem itt mindenki a legjobb tudása és tapasztalata szerint segít a másiknak, ha pedig valaki nem kapja meg a segítséget az nem azért van mert ez egy újabb használhatatlan topik, hanem mert nem tudja senki a jó megoldást vagy a probléma okát. Ebben az esetben tegye fel a kérdését újra, és ha úgy sem kap választ akkor legyen csendben. Ha esetleg sikerült megoldást találni más úton a problémára tegye közzé a megoldást, és így hozzájárul ahhoz hogy ez egy használható topik legyen. Szerintem ez lényege a fórumnak. Ha minden ember - aki nem kapott használható választ a problémájára - beírná hogy ez nem jó meg nem segít senki, akkor tényleg egy kalap sz... lenne az egész, mert a hozzászólások 40%-a ebből állna. De szerencsére ez nem így van mert sokszor látok hozzászólásokat amiben megköszönik a segítséget, esetleg még ha az használhatatlan is volt.
    Ha pedig valaki azt szeretné hogy a problémájára azonnal 100%-os megoldást kapjon, és ne legyenek "alultáplált műszaki szintű" válaszok, az vigye el egy szervizbe és ott jó pénzért megoldják a problémáját. Kekeckedő ügyfél esetén még plusz egy fél óra munkadíjat is rátesznek, ha meg nem kéri a javítást akkor ki lehet fizetni a bevizsgálási díjat és lehet menni Isten hírével, meg a továbbra is hibás eszközzel a hóna alatt.

    Ez az én véleményem, és remélem hogy a további hozzászólások nem erről a témáról fognak szólni hanem továbbiakban is a nyomtatós kérdések és válaszok fognak elhangzani a topikban.

    "Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)

Új hozzászólás Aktív témák