Új hozzászólás Aktív témák

  • QwErTy42

    addikt

    válasz atala #6619 üzenetére

    Epsonból kapható a nagyobb, baglyos kiszerelés. Annak a kapacitása 13ml ha jól rémlik. Az utángyártó cégek mindig a gyártó legnagyobb Xl-es vagy XXL-es patronjait tölti meg vagy gyártja le saját maga, a kisebb: normál vagy M-es S-es XS-es patronokkal nem foglalkoznak. Ezért van ez.
    Másrészt a kapacitás nem minden, mert hiába van benne több, ha a nyomtató többet használ el belőle az eltérő fizikai tulajdonságai miatt. A kis epson piezo fejet egy adott sűrűségű és viszkozitású anyagra találták ki, ha nem olyat kell köpködnie, akkor a tinta cseppek mérete eltérő lehet.
    Ne agyalj azon, hogy miért adják olcsóbban és hogy mi van a patronban! Nem gyári, sem minőségében sem megbízhatóságában.

    Ha valaki kínai festéket vesz annak számolnia kell ezekkel, akik meg mindezeket figyelmen kívül hagyják és azt feltételezik, remélik vagy várják el a tintától hogy ugyanolyan mint a gyári és a nyomtató is gond nélkül nyomtasson úgy és olyat mint az eredetivel, azok el vannak tévedve... Más szóval aki még a saját ---val is nyomtatna az ne háborogjon ha hulladék lesz, ami a nyomtatóból kijön!

    ...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...

Új hozzászólás Aktív témák