Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz epzon #8299 üzenetére

    Egy kicsit visszavehetnél a hangodból!

    A kérdező egy kérdéssel érkezett ide, segítséget várva és te egyből azt feltételezed róla, hogy egy műszaki zseni, holott ezt egyáltalán nem tudhatjuk róla, hogy az-e. Aztán nem volt hajlandó egy új nyomtató árát beleölni egy bizonytalan nyomtatóba, erre te egyből leszarozod azt a tintát, amiről aztán azt állítod, hogy annyira olcsón lehet vele nyomtatni, hogy tulajdonképpen még pénzt is kap érte.

    És nem, az epsonokkal nem lehet fillérekből nyomtatni, mert te csak azt nézed, hogy 380ml-es a patron és azzal a gyári adatok szerint ki lehet nyomtatni másfél millió oldalt. Csakhogy te el vagy tévedve rendesen, mert nem veszed figyelembe, hogy az embereknek eltérő a nyomtatási igényük. Nem mindenki akar kinyomtatni egyszerre több ezer oldalt, van aki csak azért kapcsolja be a nyomtatóját, hogy kinyomtasson egy receptet fekete-fehérben. És egy ilyen bekapcsolással máris 30-40 oldalnyi tintát elpocsékolnak ezek a nagytudású hulladékok minden színből, és máris jóval drágábban nyomtatott, mint az elnyűhetetlen C4180-asával.

    Megígértem, hogy nem szólok hozzád többet, de ez a válaszod most nagyon felháborított.
    És nem kell válaszolnod, nem kell az igazadat bizonygatnod, nem kell elküldened engem sem melegebb éghajlatra. Inkább gondolkodj el azon, hogy mennyire is értesz te a nyomtatókhoz, mennyire hasznosak a tanácsaid, válaszaid.

Új hozzászólás Aktív témák