Új hozzászólás Aktív témák

  • junior19

    senior tag

    válasz SzlobiG #37007 üzenetére

    "Mutattam már több szemnek is a képet, hogy az Eredeti, vagy a szakértői bekalibrált a jobb, egyöntetűen az eredetire szavaztak."

    Csak hogy pontosak legyünk. Attól, hogy a fényerőt, kontrasztot + pár dolgot beállítasz, még nem lesz kalibrált a kijelző.
    Ezeket a megjegyzéseidet sem nagyon értem. Megszeretnéd győzni a topikot, hogy az eredeti képmód a jó? Mert már többször hangoztattad. Nincs azzal baj, hogy nektek az a képi világ jön be, csak azért tudjad, hogy az nagyon messze van az eredeti videó anyagtól. Szubjektíven nektek ez jön be, nem tudjátok hogyan kellene kinézni egy képnek, nincs ezzel baj. De ne akard már azt sugallni, hogy az Eredeti képmód a jó.
    Talán az összefoglalóban is le van írva, de a topikgazda is pár naponta leírja, hogy milyen anyagnál melyik képmód a legpontosabb. Biztos több olyan készüléket is kalibrált már, amilyen neked is van, s azok alapján állítja. A tesztoldalak sem véletlenül nem az Eredeti képmódot tesztelik, mert normálisan nem is kalibrálható.
    Egy fél órás mérés a két képmódon megmutatná nektek is, hogy az Eredeti igen csak messze van az eredetitől.
    Nem bántásként írtam amit írtam, csak annyiszor volt már erről szó, s nem értem most mit akarsz. Ha nektek az Eredeti képmód beállításai tetszenek, nézzétek úgy. De aki egy kicsit is jobban ért a videómegjelenítéshez, azt úgysem fogod tudni meggyőzni.
    Jó szórakozást kívánok a készülékhez, szerezzen sok szép órát számotokra.

    codec project

Új hozzászólás Aktív témák