Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz szkutyi #90010 üzenetére

    Ez kérem az HBO Maxon tekinthető meg, a tétel címe:

    Sárkányok Háza, 1. évad, 7. rész: Hullámtörő, időbélyeg: 26p:00m- nagyjából, HBO Max app visszafelé számol, ezért a tekerő sávon a valóságban ezt látod: -32p:44m

    Ahogy én látom Mozi módban, ami természetesen úgy beállítva ahogy Vhiktor a YouTube G3 videójában mondja:

    a kötélzet Mozi módban is nagyon halványan bár, de megjelenik. A probléma az vele, hogy a kötélzet fonata nem jelenik meg, lásd bekarikázott terület a csatolt képen. Amúgy is az egész kötélzet kotta részletmentes, csak ici-pici fekete árnyékokkal van tarkítva, de inkább csak nagyon sötét fekete feletti kék pacák, nem képi tartalom.

    Én nem hiszem, hogy ez lett volna a rendező vágya. A jelenet magáért beszél a srác nyúl a kötélért, tehát annak képi megjelenést kellene biztosítani, hiszen a kéz és a kötél a két képi elemünk ebben a jelenetben, a jelenet ott van vágva, hogy a fiú majdnem meg is tudja fogni a függőleges vezérfonalat, ezzel kötötte volna el a sárkányt.

    Számomra, mint ex-fotós mindig is gond, ha egy jelenet nem úgy jelenik meg ahogy látnánk a valóságban. Az agyunkkal látunk, a szemünk egy meglehetősen gyatra képalkotó szerkezet, az egész látás az agyunk csodája. Innen fogva zavaró ha nem úgy látunk valamit mint ahogy a valóságban látnánk. Pl nem nagyon tudom tolerálni a mai divatot, ami szerint felvesznek egy szobabelsőt, melynek van legalább 4 db fényforrása, ennek ellenére olyan sötéten jelenik meg, mintha csak egy gyertya világított volna összesen. Egyértelmű grading hiba.

    A_vitatott_részlet

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák