Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz Vhiktor #90026 üzenetére

    Ebben természetesen igazad van.

    Én arról értekezek, hogy mi van akkor, ha a mélyen tisztelt kontent kreátor átesik a ló másik oldalára és nézhetetlen sötét képet akar letolni a torkunkon?

    Imádtam az Apple TV Siló című sorozatát, de az általad említett Mozi módban őszintén komolyan, egyszerűen élvezhetetlen sötét. Amikor a lány a második epizód vége felé lemászik a fúrófejekhez konkrétan fekete pacák hömpölyögnek fekete alapon. Az egész sorozat (szándékosan?) túl sötétre van húzva.

    Most egyből veszed a klaviatúrát és írod, hogy ezt kell tiszteletben tartani, mert ő a kreátor.

    Igen, de tudod mi a baj? Ha van egy szoba belső ábrázolva ahol szemmel láthatóan 4-5 főfény ég, nevezzük lámpának, akkor az nem lehetséges, hogy a szem konkrétan gyertyafényes vagy még sötétebb jelenetnek látja. Kajak látszik, hogy felvételkor a fővilágosító szépen betette a hajfényt, a sziluett gégent, derítő fényt, stb -mindent, de aztán a baromarcú utómunkások lehúzták kb 10 nitre.
    Az agy ilyenkor tiltakozik, mert nem ezt látod a valóságban - nem lehetséges.. És a példákat sorolhatnám egy évig - általános divat lett mindent - hogy is mondják? - darkosra - gradelni. Hát sorry, nem vagyok hajlandó a gyökér darkos divat szemetet bámulni és hál istennek menthető az ügy úgy tűnik. Persze, nem helyes, nem kalibrált, cserébe nézhető.

    Azt halkan jegyzem meg, mert ehhez nem értek, hogy a Netflix, Apple keresőképe miért van "helyesen" exponálva? Arra gondolok amikor tekersz az anyagban és kiteszi a kis képet. Az érdekes tökéletesen mutat mindent. Rohadt frusztráló.

    És még egy dolgot mondok: szégyen, hogy ezt kell tenni - csak nem a mi szégyenünk... és mellette meg vannak kotta isteni gyönyörű filmek, sorozatok, tehát nem a TV kevés, vagy én látom egyszer így, majd úgy.

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák